img-blog

La tempesta tropical Elsa avança cap a l'oest-nord-oest al mar Carib

img-usuario
7/5/2021
Risc alt


L'huracà Elsa es mou cap a l'oest a través de l'Carib. Les autoritats cubanes han canviat les advertències de l'huracà Elsa a tempesta tropical per a totes les províncies de país, inclosa l'Havana.
S'espera que la tempesta arribi a Cárdenas durant la tarda d'el 5 de juliol. Els pronòstics inicials confirmen que la tempesta mantindrà la seva força actual i girarà cap al nord a través de l'Estret de Florida, el 6 de juliol, acostant-se a primera hora del matí a Key West.

Elsa probablement començarà a moure cap al nord-est i tocarà terra com tempesta tropical prop de Sant Petersburg-Clearwater, Florida, el 7 de juliol. Després de tocar terra, s'espera que la tempesta retindrà la seva força de tempesta tropical a mesura que avança cap al nord-est a través de Florida el 7 de juliol, però es debilitarà abans de sortir. La tempesta continuarà cap Carolina de Sud a primera hora del el 8 de juliol.
Les pluges intenses i la poca visibilitat poden provocar interrupcions en els vols dels aeroports regionals.

Es recomana que confirmi els vols abans de realitzar el check out dels hotels o dirigir-se a l'aeroport. Més informació aquí