img-blog

De Mallorca a Nova York, les millors destinacions per viatjar al setembre

img-usuario
8/27/2021

Per a molts setembre és sinònim de tornada a l'escola, de tornada a la rutina, però per a molts altres, encara és sinònim de vacances. Ja sigui perquè el tries o perquè t'ha tocat, setembre t'ofereix moltes possibilitats per a viatjar i gaudir d'unes vacances genials. Aquí va la nostra proposta de les millors destinacions per gaudir durant aquest mes que ara comença.

 

Sol i platja

Et ve de gust una escapada a la platja? Si la teva resposta és sí, Mallorca és una molt bona opció, no en va és un dels destins espanyols preferits, tant per turistes nacionals com europeus. I al setembre el clima és perfecte per gaudir de les seves fantàstiques platges i cales, molt menys concorregudes que en els mesos de juliol i agost. A més, l'illa t'ofereix també una àmplia oferta cultural i gastronòmica perquè coneguis una mica més les seves tradicions i cultura.

Si et ve de gust platja, però una mica més lluny, Croàcia i les seves illes són el destí ideal per a tu. L'illa de Bol, la Platja de Zrce o l'illa de Mljet són algunes de les principals recomanacions per gaudir dels seus impressionants paisatges a la vora del mar Adriàtic. En aquest cas, pots triar si recórrer el país per terra o conèixer tot el litoral croata, recorrent la seva costa en un creuer des de Dubrovnik.

 

Natura en estat pur

Si el que t'agrada és contemplar les meravelles de la naturalesa, setembre és un dels millors mesos per a presenciar un dels fenòmens naturals més espectaculars del món: les aurores boreals. Ja hi ha fosca (en els mesos d'estiu als països escandinaus no hi ha nit) i ja comença a fer fred (tot i que les temperatures no són massa baixes), condicions imprescindibles per poder veure aquest fenomen. Noruega, Dinamarca, Suècia, Finlàndia o Islàndia, són algunes de les destinacions des d'on pots gaudir d'aquest espectacle de llums de colors que van des del verd al violeta i que es deuen a un fenomen electromagnètic entre el Sol i la Terra.


Una altra proposta relacionada amb els fenòmens de la natura és la ciutat de Hermanus, a la costa meridional de Sud-àfrica. Aquesta ciutat és famosa pels visitants que rep durant la primavera i la tardor, ja que la seva badia és un lloc de pas per a les balenes, que es poden albirar des dels penya-segats de centre de la ciutat. El seu entorn natural i el seu ecosistema, fan de la seva costa un punt de pas per a aquests gegantins animals. Una experiència única i apassionant.

 

Tots al tren

Un altre de les destinacions perfectes per al mes de setembre és Europa Central. El clima en aquesta zona és encara suau i les destinacions no estan tan massificades com en la temporada alta d'estiu. Nosaltres et proposem un circuit en tren per conèixer dues de les capitals centreeuropees amb més encant, Praga i Budapest, en un viatge combinat que et permetrà gaudir de la història i la cultura d'aquestes dues ciutats i tot el que les envolta, com el balneari de Karlovy Vary o els impressionants paisatges de Bohèmia, Moràvia i Eslovàquia.


Per a urbanites

Als Estats Units hi ha unes condicions climàtiques perfectes per anar de viatge al setembre i aquest és el mes ideal per fer una visita a Nova York. El clima és agradable i començen a veure’s els colors de la tardor a Central Park i als altres espais verds d'aquesta gran ciutat. Durant aquest mes, a més de tots els atractius que ofereix la ciutat que mai dorm, s'organitzen diversos festivals i celebracions, com el Dia del Treball (primer dilluns de setembre), el festival de Sant Gennaros o l'Oktoberfest.

Com pots comprovar hi ha moltes destinacions i plans genials per a tots els gustos i pressupostos, ja has triat el teu destí ideal?